За нас

Вие сте енергични, позитивни, весели, лъчезарни и обичате предизвикателствата? Значи сте попаднали на правилното място.

Добре дошли в света на цветните идеи, добре дошли в света на Trendea! Едно пъстро място, в което всяка дама ще открие по нещо за себе си. Нашата мисия е да създадем кътче, което да обединява на едно място нещата, които ви вълнуват и ви носят положителен заряд.

Какво означава Trendea? Това не е името на съседката, не е цвете и не е порода котки, поне за сега. Нещата са съвсем прости – TREND + IDEA и ето така се получава тя!

Кои сме ние? Ние сме мечтатели, които смятат, че е важно всеки да отделя поне по мъничко време за това, които го кара да се чувства добре и да си доставяме дребни радости всеки ден, защото щастието се крие в малките неща.

Trendea е замислена като пространство за полезни, любопитни и свежи идеи, които да ни мотивират и да ни кара да се усмихваме . Тя се стреми да стане дом за всичко онова, които ни вдъхновява и ни кара да продължаваме да се усъвършенстваме. Тя няма да спре да ни напомня колко е важно времето, което отделяме за себе си, за емоционалното и физическото си състояние. Нека го прекарваме по възможно най-приятния и ползотворен начин.

Чрез рубриките ни ще имате достъп до всичко най-интересно от света на книгите, лесните рецепти, различни тренировки, модерни визии, любопитна информация свързана с кино, театър, музика, култура, революционни открития, значими факти и мнооого други.

Надяваме се, че Trendea ще се превърне във вашето местенце.

Забавлявайте се и се учете на нещо ново всеки ден!

Авторите

kum stranicata s avtorkite na trendeaВижте и авторите, на които се дължи пъстротата, креативността и свежестта на Trendea.

Последвайте ни в Instagram