Книгите – голямата любов на мнозина.


В категорията “Книги” ще откриете ревюта на великолепни и интригуващи заглавия, които ще ви вдъхновят и развълнуват, ще ви заинтригуват и ще ви накарат да погледнете на света под друг ъгъл.

Надникнете зад нашите препоръки за вечни класики, различна художествена литература, фентъзи романи, трилъри, приложна психология, бизнес литература и др. Ще намерите книги подходящи едновременно за деца, ноо и за възрастни, защото в тях се крият много прости истини, които не трябва да забравяме. А и все пак, кой може да ни каже кога и дали да пораснем?

Не случайно съществува максимата, че книгата е прозорец към света. Най-хубавото е, че прозорците са безкрайно много. Нима всеки от вас не е откривал безброй отговори на свои въпроси между страниците на някоя книга? Нима те не са наш верен спътник и приятел?

Както е казал Чарлз Елиът: „Книгите са най-тихите и най-постоянните приятели. Те са най-достъпните и мъдри съветници както и най-търпеливите учители.“ Те са толкова различни една от друга и всяка има какво да ни разкаже.

Друг аспект, на който ще обърнем внимание в нашата книжна рубрика са авторите, без които просто не може!
Те винаги са някой ярък образ, с интересна, вълнуваща и нетипична история. Често пъти са толкова нестандартни и по никакъв начин не отстъпват да героите, които създават в творбите си.
Настанете се удобно и се насладете на историите, които сме ви подготвили, защото:

„Книгата е може би най- сложното и велико чудо от всички чудеса, създадени от човечеството по пътя му към щастие и бъдещо могъщество.“
Максим Горки

Разгледайте и останалите статии в рубрика Книги
Последвайте ни и в социалните медии:

Автор:

Споделете тази статия:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Други теми