Категория “Музика” и какво сме ви подготвили в нея?


Заповядайте в необятния свят на музиката. Тук ще научите любопитни факти за любими изпълнители, знакови събития, концерти и др. Поемете на едно вълнуващо пътешествие, в което всеки път ще ви изненадваме с различно музикално приключение. Затегнете коланите и вижте на къде ще ви отведе то!
Рубриката ни се състои от видеа и статии на разнообразна музикална тематика. С голямо удоволствие ще ви развеждаме на много сцени, ще подготвяме за вас видеа посветени на известни изпълнители. Тук ще можете да откриете интервюта с любими модерни български артисти, ще ви запознаваме с новости и ще ви показваме важни етапи от развитието на това любимо на мнозина изкуство.
Заедно ще гледаме и коментираме интересни събития, дружно ще разбиваме митове свързани с музиката, ще се изправяме пред различни предизвикателства, дори ще ви показваме кратки професионални уроци по пеене, които издават някои тънкости и вокални техники. Но на първо място ще се забавляваме много!
Изобщо ние ще бъдем вашият гайд в този необятен космос, наречен музика и ще ви държим в течение с всичко интересно и ново около нея.
Факт е, че музиката винаги е имала положително влияние върху хората. Тя влияе на настроението ни, помага ни да се справяме в трудни за нас моменти, зарежда ни и ни помага да се отпуснем. Нека се настроим на любимата музикална честота, а именно тази на доброто настроение.

Мисля, че музиката сама по себе си е лечебна.Това е експлозивен израз на човечеството. Това е нещо, което докосва всеки един от нас. Без значение към коя култура принадлежим, всички обичат музиката.
Били Джоел

Разгледайте и останалите статии в рубрика Музика

Автор:

Споделете тази статия:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Други теми