Gaido – специален подарък, за специален повод

SPA-weekend-v-starosel-gaido-trendea

Можем спокойно да кажем, че всеки е заставал пред предизвикателството „Открий най-подходящия подарък за любимия човек“ и то не веднъж. Тази суматоха понякога е забавна, ноо често пъти в натовареното ни ежедневие е доста трудно да отделим време и творчески размах в издирване на идеалната изненада.
Нека ви споделим за една истинска находка, на която се натъкнахме. Тя се казва Gaido и е създадена, за да зарадва всеки! Освен това се справя перфектно със задачата си.
Gaido са уникални подаръчни пакети, които дават на своите притежатели възможността сами да изберат най-желаното от тях изживяване.

SPA-weekend-v-starosel-gaido-trendea

Gaido пакет „Преживявания“ е за всички, които обичат приключенията, а Gaido пакетите „Релакс и СПА“ и „Релакс и СПА Премиум“ са за ценителите на първокласния релакс и романтичните почивки за двама.

Вижте какво споделиха създателите му пред нас:
„Искахме да бъде нещо уникално, същевременно и универсално, да дава много възможности, да бъде толкова обширно, че да бъде подходяща изненада за всеки – перфектният подарък за него, за нея, за роднина, за колега, за приятел. Освен това, да можете да се сдобиете с него бързо и лесно, да има фина и елегантна визия. Имахме нужда точно от тази формула и затова създадохме подаръчните пакети Gaido, които дават безброй възможности за избор!“

Ако успяхме да пробудим и вашето любопитство ви каним да надникнете в пъстрите странички на Gaido във Facebook и Instagram.

Eдно кратко видео от нашата Gaido-Trendea почивка:

След срещата ни с Gaido спокойно можем да кажем, че сме открили перфектния подарък, защото той показва индивидуално отношение и най-важното – дава свобода на избор!

СПА уикенд в луксозен хотел, дегустация, скок с бънджи, полeт с балон или пък кулинарен курс, а защо не и урок по танци или пеене? Това са само част от възможностите, които дават тези уникални пакети. Притежателят му избира сам!

SPA-weekend-v-starosel-gaido-trendea1.jpg

Надяваме се, че сме успели да открием пред вас една нова възможност, с която да радвате близките си хора и да направите празника им още по-специален.

Защото „Най-хубавите подаръци са тези, които се изживяват!“ – Gaido.bg

Разгледайте и останалите ни статии в рубриката Любопитно.

Последвайте ни в социалните мрежи

Автор:

Споделете тази статия:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Други теми