Прекрасната Далия и нейната авторска песен “Коледа”

Не е ли сега най-подходящият момент за щипка празнична магия?
Очарователната Далия има специален подарък за всички, които обичат топлите и споделени мигове – нейната първа авторска песен “Коледа”.
Далия е изтъкана от музика, красота и доброта. Неминуемо всичко, до което се докосне започва да сияе.
Тя влага целия си положителен заряд, нежност и талант, за да създаде една приказна история, която да ни кара да мечтаем за чаша горещ шоколад и любяща прегръдка от скъп човек.
“Коледа” е като блещукащо пламъче, което озарява сърцата ни и ни дарява топлина и светлина. Тя просто ни хваща за ръка и ни отвежда в света на вълшебните приказни истории.
Защо тази песен е толкова специална? – защото подаръкът от сърце е най-ценен!

Отдадена на музикалното изкуство от дете, Далия е носител на множество престижни национални и международни награди. Дори за миг не спира да развива своите вокални и артистични умения. Тя е един от 10-те сертифицирани вокални педагози в цялата страна от испанския институт „Modern Vocal Training“ и е от първите вокални педагози на „HighLight Singing Academy“. Съвсем скоро й предстои да завърши музикалното си образование в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” със специалност „Поп и джаз пеене”. Има записани три самостоятелни музикални клипа.Тя е пъстра и талантлива. Тя е Далия – момичето с ангелски глас и голямо сърце!

Автор:

Споделете тази статия:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Други теми