5 съвета за връщане във форма след празниците

5-suveta-za-vlizane-vuv-forma-sled-praznicite

Няма съмнение, че коледните и новогодишните празниците едни от най-вълшебните моменти. Те са ценно време прекарано с най-скъпите ни хора, време, което можем отделим за любимите си занимания. Всички очакваме тези моменти от годината с нетърпение, също както и почивките край морето през лятото. Ноо тук идва и един друг момент – похапнахте ли добре и тази година? 😀
Всеки път се заричам, че този път ще е различно, обаче никога не мога да устоя на прекрасните гозби приготвени на всички празнични трапези, от които съм част. И когато чуя репликата „Ама ти нищо не хапна!“ вече не знам да плача или да се смея.
Вижте няколко съвета, които съм изпробвала върху себе си след като вече съм качила приблизително 2 кг. след безспирните пиршества (прекрасно е, не ме разбирайте погрешно). Надявам се, че ще бъдат полезни и за вас.

5-suveta-za-vlizane-vuv-forma-sled-praznicite
5-suveta-za-vlizane-vuv-forma-sled-praznicite

Съвет 1:
„Пийте повече вода!“ – наистина е така.
Съвет 2:
Хапвайте повече плодове и зеленчуци.
Съвет 3:
Дайте си малко почивка от тежките меса. Наблегнете на рибата и пилешкото месо.
Съвет 4:
Откажете се поне за известно време от сладките изделия. Всички сме получили много шоколади и лакомства, но те са с дълъг срок на годност, така че не се притеснявайте, няма да се развалят.
Съвет 5:
Бъдете физически активни.
Това винаги влияе добре както на физическото ни здраве, така и на психическото. Спортът ни помага да се освободим от натривалите се в организма токсини и определено забързва метаболизма.

Опитайте да приложите тези 5 лесни стъпчици и ще видите колко добре ще се почувствате. Успех!

Разгледайте и останалите статии в рубрика Рецепти
Последвайте ни и в социалните мрежи:

Автор:

Споделете тази статия:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Други теми